Estetico Terrastegels

Per m2 inclusief btw
23.45
  • Los gestort ook mogelijk; Vraag offerte aan!
  • Altijd 10.000+ m2 op voorraad
  • Binnen 5 werkdagen leverbaar

Omschrijving

Terrastegels van Estetico van Tuinvisie, nu voor 23,45 per m2.

Beschikbaar in alle kleuren; Pitt Black, Chocolate, Platinum, Magma, Steel en Nature. Beschikbaar in de volgende types; Vlak, Verso of met Facet.

De Estetico Vlak is een strakke tegel met een toevoeging in het betonmengsel waardoor hij minder snel water en vuil opneemt. Ook is de tegel voorzien van een coating waardoor de kleur verdiept en langer behoudt. Deze tegel is beschikbaar in de maat 60x60x4 cm en 60x30x4 cm.

De Estetico Verso is een echte structuurtegel en dus niet vlak, zo combineert men een strakke tegel met een losse structuur. Deze tegel is beschikbaar in de maat 60x60x4 en 60x30x4.

De Estetico Facet is een tegel met een vellingkant waardoor hij minder kwetsbaar is voor beschadigingen aan de randen. Een ander voordeel is dat eventuele kleine verzakkingen minder opvallen dan bij een tegel zonder facet. Door het facet worden de individuele tegels in het terras benadrukt. Deze tegel is beschikbaar in de maat 60x60x4 en 60x60x6 cm.

Ook leveren wij wallblocks, opsluitbandjes, grind en split, (geo) keramische tegels, natuursteen, nieuwe klinkers en natuurlijk gebruikte bestratingsmaterialen! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Deze tegels worden geleverd op pallets, thuisbezorgen is mogelijk! Bij de aangetoonde prijs zijn de eventuele vervoerskosten niet inbegrepen.