Bolton

prijs op aanvraag

Omschrijving

De Bolton is beschikbaar is Waalformaat en in Dikformaat. De Bolton bestaat uit een complete mix van blauw, rood en paars. Dit zorgt voor een unieke combinatie die op veel plaatsen is toe te passen. De kleurencombinatie van de Bolton is uniek omdat er bij het veel voorkomende rood en paars een blauwe kleur is toegevoegd. Doordat de klinker bezand en getrommeld is, oogt hij speels en losjes. Dit beeld verdwijnt lichtjes als de klinkers worden toegepast in bijvoorbeeld paden of een oprit. Dit kan u ook zien in de bijgevoegde foto’s.

De combinatie van afwerking van de Bolton (bezand en getrommeld) is een veelvoorkomende combinatie. Daarnaast is de Bolton ook geschikt als klinker voor een oprit. De minimale hoogte van een klinker voor een oprit is namelijk 6 centimeter. Dit is minimaal nodig om zware belastingen te verdragen zoals een voertuig.  Zowel de Waalformaat als de Dikformaat hebben een hoogte van 6 centimeter en dus kunnen ze worden toegepast als oprit. Dit kan u ook zien in de bijgevoegde foto’s.

Het is niet mogelijk dit product in de bestellijst te plaatsen. Neem contact op of kom langs voor de beschikbaarheid van de klinkers!

 

 

Specificaties

Kleur

Blauw, Paars, Rood

Afmetingen

Waalformaat 20×4,8×6 cm, Dikformaat 20×6,5×6 cm

Uitvoering

Bezand / getrommeld

Dit product wordt geleverd op pallets.