Clare

prijs op aanvraag

Omschrijving

De Clare is een gebakken klinker beschikbaar in Waalformaat en Dikformaat. De kleur van de klinker is zwart maar neigt ook richting het grijs. Naast de 2 maten is de Clare ook beschikbaar zowel getrommeld als ongetrommeld. Getrommeld wil zeggen dat er kleine stukjes en hoekjes van de klinker zijn afgebroken. Een ongetrommelde klinker zorgt vaak snel voor een strakkere en modernere look. Daarnaast is de klinker bezand, dit zorgt ervoor dat de klinker iets ruwer is. De toegevoegde afbeeldingen zijn zowel getrommeld als ongetrommled

De hoogte van de klinker is 6 centimeter, de klinker is dus geschikt voor een oprit omdat deze voldoet aan de minimale hoogte voor een oprit van 6 centimeter. Door de vele verschillende opties binnen de gebakken klinker Clare is hij op veel terreinen toe te passen. Van een oprit tot aan de kleine paadjes naar achteren in de tuin.

De Clare Waalformaat en Dikformaat is een goed voorbeeld van een gebakken klinker. Gebakken klinkers staan bekend om hun vele voordelen. Gebakken bestrating is een natuurproduct met een geringe milieu-impact in de gehele waardeketen. De stenen worden onder meer gemaakt van de hernieuwbare grondstof rivierklei. De winning ervan creëert nieuwe natuur en rivierveiligheid. Het product kent een bewezen levensduur van gem. 135 jaar en het hergebruik kan oplopen tot wel 90%. Dit maakt dat gebakken klinkers perfect passen binnen de circulaire economie en deze tijd, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Het is niet mogelijk het product in de bestellijst te plaatsen. Neem contact op of kom langs voor de beschikbaarheid van de klinkers!

Specificaties

Afmetingen

Waalformaat 20×4,8×6 cm, Dikformaat 20×6,5×6 cm

Kleur

Grijs/zwart

Uitvoering

Bezand / getrommeld, Bezand / Ongetrommeld

Dit product wordt geleverd op pallets.