Leeds

prijs op aanvraag

Omschrijving

De Leeds Waalformaat is ook beschikbaar in Dikformaat, en in 8 centimeter hoogte. De Leeds is een strengpersstraatsteen die bekend staat om zijn tijdloze uiterlijk en de sterke kleurvastheid. De steen heeft een geringe wateropname en daardoor zijn ze keihard. De Leeds is een rood met paarsachtige klinker en zorgt voor een strak uiterlijk in de tuin. Doordat de klinker bezand wordt het een iets ruwere klinker. Ook is de klinker getrommeld wat wil zeggen dat er kleine hoekjes en stukjes van de steen zijn afgebrokkeld. Dit zorgt ervoor dat de tuin veranderd in een strakke uitstraling met iets speelsere klinkers door door het getrommelde.

De Leeds Waalformaat is ook beschikbaar in 8 cm hoogte. Dit is perfect voor een oprit, de minimale hoogte van een klinker voor een oprit moet minimaal 6 cm zijn maar liever zelfs hoger. De Leeds Waalformaat is met zijn 8 cm hoogte daarom perfect voor een oprit. Naast de Waalformaat is ook de Dikformaat beschikbaar, dit is een iets bredere klinker wat zorgt voor een ander beeld in de tuin en is goed te gebruiken voor het vullen van grotere oppervlaktes zoals een parkeervak. Voor het vullen van grote oppervlaktes kunt u naast de Leeds Waalformaat of Dikformaat ook nog kijken bij Klinkerduijn Zakelijk, hier staan alle nieuwe restpartijen met klinkers (vaak groot van formaat).

Het is niet mogelijk dit product in de bestellijst te plaatsen. Neem contact op of kom langs voor de beschikbaarheid van de klinkers!

Specificaties

Afmetingen

Waalformaat 20×4,8×6 cm, Waalformaat 20×6.5×8, Dikformaat 20×6,5×6 cm

Kleur

Paars, Rood

Uitvoering

Bezand / getrommeld

Dit product wordt geleverd op pallets.