Monza

prijs op aanvraag

Omschrijving

De Monza is een gebakken klinker en is beschikbaar in bezand en getrommeld, in zowel Waalformaat als Dikformaat. De algemene kleur van de Monza is zwart, maar neigt ook naar heel donkergrijs. Bezand wil zeggen dat de klinker iets ruwer is als een onbezande klinker, die dan weer juist glad is. Getrommeld betekent dat er kleine stukjes en hoekjes van de steen zijn afgebroken en afgebrokkeld. De klinker is 6.5 centimeter hoog. De klinker voldoet dus aan de minimale hoogte van 6 centimeter en kan worden toegepast in opritten. Ook wordt de Monza veel gebruikt als tussenklinker tussen grotere tegels in een terras. De klinker is dus te gebruiken op veel terreinen.

De Monza Waalformaat is een goed voorbeeld van een gebakken klinker. Gebakken klinkers staan bekend om hun vele voordelen. Gebakken bestrating is een natuurproduct met een geringe milieu-impact in de gehele waardeketen. De stenen worden onder meer gemaakt van de hernieuwbare grondstof rivierklei. De winning ervan creëert nieuwe natuur en rivierveiligheid. Het product kent een bewezen levensduur van gem. 135 jaar en het hergebruik kan oplopen tot wel 90%. Dit maakt dat gebakken klinkers perfect passen binnen de circulaire economie en deze tijd, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Het is niet mogelijk het product in de bestellijst te plaatsen. Neem contact op of kom langs voor de beschikbaarheid van de klinkers! Klinkerduijn helpt u graag verder in de zoektocht naar de juiste klinker!

Specificaties

Afmetingen

Dikformaat 20×6,5×6,5 cm, Waalformaat 20x5x6,5 cm

Kleur

Zwart

Uitvoering

Bezand / getrommeld

.Klinkerduijn levert dit product op pallets