Moon

prijs op aanvraag

Omschrijving

De Moon is een donkere gebakken klinker beschikbaar in Waalformaat. De klinker is grijs/zwart van kleur en kleurvast door het bakproces.  De klinker is beschikbaar zowel getrommeld als ongetrommeld. Het trommelen zorgt ervoor dat er kleine hoekjes en stukjes van de steen afbrokkelen, waardoor een verouderde uitstraling ontstaat. Als de klinkers ongetrommeld zijn, dan blijft er een moderne en strakke look over. Daarnaast zijn de Moon klinkers onbezand, hierdoor komt de kleur nog meer naar buiten en komt er een glans op de klinkers.

De Moon waalformaat is een goed voorbeeld van een gebakken klinker. Gebakken klinkers staan bekend om hun vele voordelen. Gebakken bestrating is een natuurproduct met een geringe milieu-impact in de gehele waardeketen. De stenen worden onder meer gemaakt van de hernieuwbare grondstof rivierklei. De winning ervan creëert nieuwe natuur en rivierveiligheid. Het product kent een bewezen levensduur van gem. 135 jaar en het hergebruik kan oplopen tot wel 90%. Dit maakt dat gebakken klinkers perfect passen binnen de circulaire economie en deze tijd, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Het is niet mogelijk het product in de bestellijst te plaatsen. Neem contact op of kom langs voor de beschikbaarheid van de klinkers!

Dit product wordt geleverd op pallets.