Trento

prijs op aanvraag

Omschrijving

De Trento is een gebakken klinker beschikbaar in Waalformaat en Dikformaat. De Trento is bezand en getrommeld. Bezand wil zeggen dat de klinker iets ruwer is en getrommeld wil zeggen dat er kleine stukjes en hoekjes van de steen zijn afgebroken. Hierdoor krijgt je complete oppervlakte een iets losser beeld, ook al is de klinker van zichzelf erg maatvast. De kleur van de klinker is paars en de klinker is van zichzelf erg kleurvast.

De hoogte van de klinker is 6.5 centimeter, zowel bij de Waalformaat als de Dikformaat, de klinker is dus geschikt voor een oprit omdat deze voldoet aan de minimale hoogte voor een oprit van 6 centimeter.

De Trent Waalformaat en Dikformaat is een goed voorbeeld van een gebakken klinker. Gebakken klinkers staan bekend om hun vele voordelen. Gebakken bestrating is een natuurproduct met een geringe milieu-impact in de gehele waardeketen. De stenen worden onder meer gemaakt van de hernieuwbare grondstof rivierklei. De winning ervan creëert nieuwe natuur en rivierveiligheid. Het product kent een bewezen levensduur van gem. 135 jaar en het hergebruik kan oplopen tot wel 90%. Dit maakt dat gebakken klinkers perfect passen binnen de circulaire economie en deze tijd, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Het is niet mogelijk het product in de bestellijst te plaatsen. Neem contact op of kom langs voor de beschikbaarheid van de klinkers!

Specificaties

Afmetingen

Dikformaat 20×6,5×6,5 cm, Waalformaat 20x5x6,5 cm

Kleur

Paars

Uitvoering

Bezand / getrommeld

Klinkerduijn levert dit product op pallets.