Winton

prijs op aanvraag

Omschrijving

De Winton is een gebakken klinker beschikbaar in Waalformaat en Dikformaat. De Winton heeft een oranje gloed en dit komt nog meer tot zijn recht door de bezande afwerking. Ook is de klinker getrommeld, dit betekend dat kleine stukjes en hoekjes van de steen zijn afgebroken wat zorgt voor een speelse uitstraling van de klinker op zichzelf. Dit beeld komt op de achtergrond zodra het oppervlakte helemaal gevuld is met de Winton Klinker. Dit oogt namelijk meer als een strak oppervlak.

De combinatie van afwerking van de Winton (bezand en getrommeld) is een veelvoorkomende combinatie. Daarnaast is de Winton ook geschikt als klinker voor een oprit. De minimale hoogte van een klinker voor een oprit is namelijk 6 centimeter. Dit is minimaal nodig om zware belastingen te verdragen zoals een voertuig.  Zowel de Waalformaat als de Dikformaat hebben een hoogte van 6 centimeter en dus kunnen ze worden toegepast als oprit. Voor het vullen van grote oppervlaktes zoals een oprit, kunt u naast de Winton Waalformaat of Dikformaat ook nog kijken bij Klinkerduijn Zakelijk, hier staan alle nieuwe restpartijen met klinkers (vaak groot van formaat).

Het is niet mogelijk dit product in de bestellijst te plaatsen. Neem contact op of kom langs voor de beschikbaarheid van de klinkers!

Specificaties

Afmetingen

Waalformaat 20×4,8×6 cm, Dikformaat 20×6,5×6 cm

Kleur

Oranje

Uitvoering

Bezand / getrommeld

Dit Product wordt geleverd op pallets.